Om Vision - Vision Fastighetsmäkleri
Välkommen till Vision Fastighets­mäkleri – en modern mäklare!
Vision Fastighetsmäkleri säljer bostadsrätter i Stockholms innerstad samt angränsande ytterstadsområden. Vi förmedlar även villor och fritidshus i hela Stockholm med omnejd
Vision Fastighetsmäkleri grundades 2005 då vi såg att marknaden saknade en fastighetsmäklare som erbjöd en mer personlig och individanpassad mäklartjänst. Resultatet lät inte vänta på sig och kunders efterfrågan på vår mäklartjänst har stadigt ökat under åren. Idag är vi en betydande aktör på Stockholms fastighetsmarknaden och våra mäklare tillhör det absoluta toppskiktet med mängder av rekordförsäljningar i ryggen.
Personligt engagemang och högt kvalitetstänkande
Vårt arbetssätt genomsyras av stort personligt engagemang, högt kvalitetstänkande och den effektivitet som krävs i varje enskild affär för att nå det bästa möjliga resultatet. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra försäljningsmetoder för att kunna erbjuda alla kunder det mest effektiva sättet att sälja sitt boende. Att skapa och vårda långvariga kundrelationer är för oss en självklarhet. Hos Vision Fastighetsmäkleri har du alltid tillgång till professionell rådgivning och personligt stöd när du ska byta bostad. Vår ambition är att du alltid ska känna dig trygg – före, under och efter affären.
Hör av dig!
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Boka en kostnadsfri värdering med någon av våra mäklare nedan eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig!
Följ oss även på Facebook och Instagram
Vision Fastighetsmäkleri
Vårt kontor ligger på Västmannagatan 54, invid Odenplan i  Vasastan. Dit är du alltid välkommen för att boka en kostnadsfri värdering av din bostad – vi arbetar med försäljning av lägenheter i områdena Östermalm, Vasastan, Kungsholmen och Södermalm. Vi säljer även lägenheter och villor i ytterstaden.
Vi hjälper dig med värdering av din bostad, besvarar dina frågor du har kring köp eller försäljning av din bostad samt guidar dig i sökandet efter ditt drömhem.
Kontakta någon av våra mäklare eller kom gärna in på en kopp kaffe så berättar vi mer.

 

Lars Clevnert
Reg. Fastighetsmäklare
Christina C Häggberg
Reg. Fastighetsmäklare / Civilekonom
Bodil Melander
Reg. Fastighetsmäklare/Civilekonom
Marcus Pettersson
Reg. Fastighetsmäklare